Groothandel met het mooiste aanbod in natuurlijke geuren en verzorging. Sinds 1974.

weblogo

Boeddha beelden groothandel

boeddah beelden groothandel

Bent u op zoek naar een Boeddha beelden groothandel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Namaste en al meer dan 45 jaar dé groothandel op het gebied van natuurlijke producten, wierook, yogamatten en Boeddha beelden. Zo vindt u alles dat u nodig heeft voor uw praktijk, instelling of winkel in één handige overzichtelijke webwinkel.

Groot assortiment Boeddha beelden

In ons ruime asoortiment beelden vindt u niet alleen Japanse en Thaise Boeddhabeelden, ook voor iconen van o.a. Shiva, Tara en Ganesha in onze webshop. En of u nu op zoek bent naar een kleine of juist een imposant beeld, van brons of juist van polystone - wij helpen u graag verder.

 

Over Namaste

Naast Boeddha beelden en wierook vindt u bij ons ook body en health, yoga en meditatie, new age. Via de webshop kunt u snel en gemakkelijk surfen door ons groot assortiment en d.m.v. een permanente winkelwagen uw bestelling aan ons doorgeven. Alles is direct leverbaar en binnen enkele werkdagen heeft u de artikelen in huis.

Heeft u een winkel, instelling of pratijk? Bent u op zoek naar een Boeddha beelden groothandel? Klik dan hier!

Inloggen klanten

Waarom Namaste?

Meer dan 45 jaar ervaring
Natuurlijke producten
Fair trade
Fijne Service
Snelle levering

Klant worden?
Klik hier!

Informatie

VERZENDKOSTEN
Minimale afname: € 50,-
Verzendkosten Nederland:
Pakket 0-30kg, € 6,00
Portovrij: > € 250,-
Verzendkosten buitenland:
Afhankelijk van het gewicht worden de vrachtkosten bepaald. Het bedrag van de vrachtkosten wordt vermeld op de proforma factuur.

BESTELLEN
Wanneer u uw bestelling op onze site heeft geplaatst, ontvangt u per email een automatische bevestiging van de bestelling. Wij verzoeken iedere klant vooruit te betalen.

BETALING
Vervolgens sturen wij u per email de proforma factuur met het verzoek het factuurbedrag over te maken naar:
6152042 t.n.v. Namaste, Leersum.
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL49INGB0006152042