Groothandel met het mooiste aanbod in natuurlijke geuren en verzorging. Sinds 1974.

weblogo

Moeder of de Nieuwe Soort II, Satprem

(uitverkocht) Blz. 454 / ISBN: 9070 549 034 / Paperback
Moeder of de Nieuwe Soort II, Satprem

0 % korting
Login om de prijs te zien.

Omschrijving

Het tweede en belangrijkste deel van Satprems trilogie. Staan we op de drempel van de komst van een nieuwe soort? Of ontstaat de nieuwe soort, nauwelijks merkbaar, te midden van ons? Is de mens het eindpunt van de evolutie? Hoe voltrekt zich de doorbraak van die nieuwe soort en hoe verloopt het evolutieproces? Betekent het de groei van een hoger vergeestelijkt wezen los van het lichaam en de aardse materie? Of voltrekt de transformatie zich juist in de materie? Aan deze wezenlijke vragen omtrent de toekomst van de menselijke soort heeft de Moeder, samen met Sri Aurobindo, het grootste deel van haar leven gewijd. Niet theoretisch of filosofisch, maar concreet, praktisch, als in een laboratorium, afdalend tot in de cellen van haar lichaam. Daar in het cellulaire bewustzijn ontdekt zij de doorbraak naar de nieuwe mens, een nieuwe soort en een goddelijk leven. Moeder 2 is het vervolg op Moeder 1, Het Goddelijk Materialisme. Na Moeder 2 volgt Moeder 3, De Mutatie van de Dood.

Eenheden in doos: 1

Inloggen klanten

Waarom Namaste?

Meer dan 45 jaar ervaring
Natuurlijke producten
Fair trade
Fijne Service
Snelle levering

Klant worden?
Klik hier!

Informatie

VERZENDKOSTEN
Minimale afname: € 50,-
Verzendkosten Nederland:
Pakket 0-30kg, € 6,00
Portovrij: > € 250,-
Verzendkosten buitenland:
Afhankelijk van het gewicht worden de vrachtkosten bepaald. Het bedrag van de vrachtkosten wordt vermeld op de proforma factuur.

BESTELLEN
Wanneer u uw bestelling op onze site heeft geplaatst, ontvangt u per email een automatische bevestiging van de bestelling. Wij verzoeken iedere klant vooruit te betalen.

BETALING
Vervolgens sturen wij u per email de proforma factuur met het verzoek het factuurbedrag over te maken naar:
6152042 t.n.v. Namaste, Leersum.
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL49INGB0006152042