Groothandel met het mooiste aanbod in natuurlijke geuren en verzorging. Sinds 1974.

weblogo

Een korte biografie van Sri Aurobindo, P Heehs

Consumenten prijs € 13,50 / Blz. 190 / ISBN: 97890 202 40955 / Paperback
Een korte biografie van Sri Aurobindo, P Heehs

0 % korting
Login om de prijs te zien.

Omschrijving

Sri Aurobindo, bij de meesten bekend als yogi, filosoof en mysticus, bij weinigen als politiek en revolutionair leider in de Indiase onafhankelijkheidsbeweging, was ook een vruchtbaar dichter en geleerde. Hij kreeg zijn opleiding in Cambridge, was een brillant student in de klassieke talen, volgde een elite opleiding van de Britse overheid, maar weigerde uiteindelijk examen af te leggen voor een hoge functie bij de Civil Service, de Britse overheidsdienst in India. Eenmaal teruggekeerd naar zijn geboorteland groeide hij uit tot een van de leidende figuren in India's revolutionaire beweging, die zelfs voor geweld niet terugschrok. Samen met andere revolutionairen werd hij opgepakt en bracht geruime tijd in de gevangenis door. Daar legde hij zich toe op meditatie. In 1910 vestigde hij zich definitief in de Franse enclave Pondicherry, waar hij veilig was voor eventuele vervolging door de Britten. Vanaf die tijd tot aan zijn dood in 1950 wijdde Aurobindo zich alleen nog aan zijn levensopgave, de spirituele transformatie van de wereld en het tot stand brengen van het supra mentale bewustzijn in de mens. Peter Heehs, historicus en werkzaam bij de Sri Aurobindo Archives in Pondicherry, is erin geslaagd een objectieve, maar sympathieke beschrijving te geven van Sri Aurobindo's bijzondere levensweg.

Eenheden in doos: 1

Inloggen klanten

Waarom Namaste?

44 jaar ervaring
Natuurlijke producten
Fair trade
Fijne Service
Snelle levering

Klant worden?
Klik hier!

Informatie

VERZENDKOSTEN
Minimale afname: € 25,-
Verzendkosten Nederland:
Pakket 0-30kg, € 6,00
Portovrij (ex btw): > € 200,-
Verzendkosten buitenland:
Afhankelijk van het gewicht worden de vrachtkosten bepaald. Het bedrag van de vrachtkosten wordt vermeld op de proforma factuur.

BESTELLEN
Wanneer u uw bestelling op onze site heeft geplaatst, ontvangt u per email een automatische bevestiging van de bestelling. Wij verzoeken iedere nieuwe klant vooruit te betalen.

BETALING
Vervolgens sturen wij u per email de proforma factuur met het verzoek het factuurbedrag over te maken naar:
6152042 t.n.v. Namaste, Leersum.
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL49INGB0006152042