Groothandel met het mooiste aanbod in natuurlijke geuren en verzorging. Sinds 1974.

weblogo

AromaStone, elektrische verstuiver, warmte (wit)

Formaat: hoogte 4,5cm, diameter: 10cm. De Aromastone is gemaakt van keramiek. Kleur: wit. Bereik: ± 25m².
AromaStone, elektrische verstuiver, warmte (wit)

0 % korting
Login om de prijs te zien.

Omschrijving

AROMA-STONE De Aroma-Stone is op traditionele wijze van geglazuurd keramiek gemaakt en biedt een schone, veilige en doeltreffende manier om etherische olie te verstuiven. Hier komt geen vlam aan te pas, maar in plaats daarvan wordt een elektrisch verwarmde steen gebruikt. De Aroma Stone kan dag en nacht worden gebruikt en kan zonder toezicht gedurende de nacht aan worden gelaten. Met de Aroma-Stone kunnen er verschillende etherische olien naar eigen smaak, stemming en emotie vermengd worden. De natuurlijke geur van de olie kan puur om te genieten worden gebruikt of om een ontspannende, verzachtende of een opwekkende en stimulerende atmosfeer te creëren. De Aroma-Stone is ook geschikt als luchtververser voor het wegnemen van ongewenste geuren in de leef- of werkomgeving. Op de Aroma-Stone, die electrisch verwarmd wordt tot maximaal 55 graden, kan men zonder meer de etherische olien druppelen. De Stone is geschikt voor gebruik in een ruimte tot 75m3. Vijf druppels etherische olie worden verdampt in 1 a 2 uur, afhankelijk van de viscositeit van de olie. Frequentie van gebruik: naar behoefte.

Eenheden in doos: 1

Inloggen klanten

Waarom Namaste?

Meer dan 45 jaar ervaring
Natuurlijke producten
Fair trade
Fijne Service
Snelle levering

Klant worden?
Klik hier!

Informatie

VERZENDKOSTEN
Minimale afname: € 50,-
Verzendkosten Nederland:
Pakket 0-30kg, € 6,00
Portovrij: > € 250,-
Verzendkosten buitenland:
Afhankelijk van het gewicht worden de vrachtkosten bepaald. Het bedrag van de vrachtkosten wordt vermeld op de proforma factuur.

BESTELLEN
Wanneer u uw bestelling op onze site heeft geplaatst, ontvangt u per email een automatische bevestiging van de bestelling. Wij verzoeken iedere klant vooruit te betalen.

BETALING
Vervolgens sturen wij u per email de proforma factuur met het verzoek het factuurbedrag over te maken naar:
6152042 t.n.v. Namaste, Leersum.
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL49INGB0006152042