Groothandel met het mooiste aanbod in natuurlijke geuren en verzorging. Sinds 1974.

weblogo

Fairtrade groothandel

fairtrade groothandelNamaste is een fairtrade groothandel in onder andere geuren, wierook, yoga- en meditatieproducten. Door producten aan te bieden die op een faire manier tot stand zijn gekomen, proberen we een positieve bijdrage te leveren aan de bestrijdig van armede en oneerlijke verdeling van rijkdom.

 


Wat is fairtrade?

Fair trade staat voor eerlijke handel. Hiermee wordt bedoeld dat de producent van een product of grondstof in ontwikkelingslanden een leefbaar loon krijgt. Het Fairtrade keurmerk wordt ook wel het Max Havelaar keurmerk genoemd.

Ons fairtrade assortiment

Wij hebben verschillende producten in het assortiment die voorzien zijn van het Fairtrade keurmerk, bijvoorbeeld wierook van Auroville, geurkaarsen, gezichtsverzorgingsproducten en nog veel meer. Benieuwd naar alle producten? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Inloggen klanten

Waarom Namaste?

Meer dan 45 jaar ervaring
Natuurlijke producten
Fair trade
Fijne Service
Snelle levering

Klant worden?
Klik hier!

Informatie

VERZENDKOSTEN
Minimale afname: € 50,-
Verzendkosten Nederland:
Pakket 0-23kg: € 6,50
Portovrij: > € 250,-
Verzendkosten buitenland:
Afhankelijk van het gewicht worden de vrachtkosten bepaald. Het bedrag van de vrachtkosten wordt vermeld op de proforma factuur.

BESTELLEN
Wanneer u uw bestelling op onze site heeft geplaatst, ontvangt u per email een automatische bevestiging van de bestelling. Wij verzoeken iedere klant vooruit te betalen.

BETALING
Vervolgens sturen wij u per email de proforma factuur met het verzoek het factuurbedrag over te maken naar:
6152042 t.n.v. Namaste, Leersum.
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL49INGB0006152042