Groothandel met het mooiste aanbod in natuurlijke geuren en verzorging. Sinds 1974.

weblogo

Filosofie

Over Namaste

Namaste, opgericht in 1974, is een groothandel die zich heeft gespecialiseerd in de toelevering van natuurlijke producten aan winkeliers, instellingen, centra en praktijken.
Ons doel is het bereikbaar maken van natuurzuivere producten voor de bewuste consument.
Wij importeren producten vanuit de gehele wereld, maar India is onze belangrijkste handelspartner.

De producten uit India kenmerken zich door de 5000 jaar oude Ayurvedische traditie en zijn uit natuurlijke kruiden vervaardigd.
Wij proberen er alles aan te doen om deze puurheid in ons assortiment te behouden; wij zullen daarom alleen producten in ons assortiment voeren die uitsluitend op natuurlijke basis zijn vervaardigd en in het land van herkomst een welvaartverhogend effect hebben op de werknemers van de producent. Wij zien erop toe dat onze producenten zich houden aan de sociale wetgeving in het land en niet gebruik maken van kinderarbeid.

Onze Namaste Etherische oliën zijn zoveel mogelijk afkomstig van biologische teelt of verkregen d.m.v. wildpluk. Zij worden gewonnen door middel van waterdampdestillatie en er wordt scherp op toegezien dat de oliën niet versneden worden. Wij nemen alleen 100% natuurzuivere oliën in ons assortiment en geen synthetisch nagemaakte oliën.

Wij ondersteunen het project Auroville, een internationale, futuristische stad in opbouw, gelegen aan de Oostkust van India, 200km ten zuiden van Chennai.

Welkom bij groothandel Namaste:

Dè groothandel voor het genieten van geuren, wierook, etherische oliën, body en health, yoga en meditatie, new age!

Via deze webshop kunt u snel en gemakkelijk surfen door ons groot assortiment en d.m.v. een permanente winkelwagen uw bestelling aan ons doorgeven. Alles is direct leverbaar en binnen enkele werkdagen heeft u de artikelen in huis.

Deze website is bestemd voor:

  • Winkeliers,
  • Bedrijven,
  • Instellingen,
  • Centra en praktijken.

De prijzen in deze shop zijn de groothandels prijzen, exclusief BTW. De prijzen zijn alleen zichtbaar wanneer u ingelogd bent.

Heeft u nog geen inloggegevens?

Vraag deze dan aan door op Aanmelden te klikken bovenaan dit scherm. Zodra wij uw aanvraag hebben verwerkt, zijn de prijzen zichtbaar. Dit neemt maximaal 3 werkdagen in beslag*.

Het minimale orderbedrag van uw eerste bestelling is €150,- (ex btw, ex porto)

 

Inloggen klanten

Waarom Namaste?

Meer dan 45 jaar ervaring
Natuurlijke producten
Fair trade
Fijne Service
Snelle levering

Klant worden?
Klik hier!

Informatie

VERZENDKOSTEN
Minimale afname: € 50,-
Verzendkosten Nederland:
Pakket 0-23kg: € 6,50
Portovrij: > € 250,-
Verzendkosten buitenland:
Afhankelijk van het gewicht worden de vrachtkosten bepaald. Het bedrag van de vrachtkosten wordt vermeld op de proforma factuur.

BESTELLEN
Wanneer u uw bestelling op onze site heeft geplaatst, ontvangt u per email een automatische bevestiging van de bestelling. Wij verzoeken iedere klant vooruit te betalen.

BETALING
Vervolgens sturen wij u per email de proforma factuur met het verzoek het factuurbedrag over te maken naar:
6152042 t.n.v. Namaste, Leersum.
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL49INGB0006152042