Groothandel met het mooiste aanbod in natuurlijke geuren en verzorging. Sinds 1974.

weblogo

Algemene voorwaarden

 

BEKNOPTE LEVERINGSVOORWAARDEN

 

-Op al onze transacties zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te utrecht, nr. 183/2008 d.d. 03.06.2008. Inschrijvingsnummer 56045247 van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht.

 

-Onze inkoopprijzen zijn alleen van toepassing voor de detailhandel, winkeliers, instellingen, centra en praktijken welke staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In andere gevallen wordt de advies verkoopprijs gehanteerd.

 

-Wij trachten steeds de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden hetgeen over het algemeen neerkomt op 2 -7 werkdagen. Wanneer een artikel onverhoopt niet voorradig mocht zijn wordt contact opgenomen met de klant over de veranderde leveringstermijn.

 

 

 

-De betaling geschiedt in principe van tevoren d.m.v. vooruit betaling.

 

-Het vervoer van de goederen geschiedt steeds op risico van de koper. Op verzoek kunnen indien gewenst de goederen tijdens het vervoer verzekerd worden.

 

-Als verzendkosten hanteren wij de TNT-tarieven, welke bij een bestelling van een factuurbedrag tot euro 200,- (excl. btw) in rekening worden gebracht. Bestellingen boven euro 200,- worden franco huis verzonden.

Attentie: Bij verzending buiten Nederland worden de vrachtkosten altijd in rekening gebracht aan de klant. Kussens en yogamatten worden niet franco geleverd.

 

-Geleverde goederen blijven ons eigendom totdat volledige betaling heeft plaatsgevonden.

 

-Eventuele kortingen worden slechts toegestaan indien de betalingsafspraken worden gerespecteerd.

 

-Reclames betreffende de leveranties dienen binnen 2 dagen na factuurdatum schriftelijk medegedeeld te worden. Het recht op reclame vervalt wanneer het artikel geheel of gedeeltelijk uit de verpakking is gehaald en/of in gebruik is genomen.

 

-Bij leveranties buiten Nederland binnen de EU wordt geen btw in rekening gebracht indien de afnemer een btw-codenummer bezit. Indien de klant geen btw-codenummer

 

Lees meer: Algemene voorwaarden

Inloggen klanten

Waarom Namaste?

Meer dan 45 jaar ervaring
Natuurlijke producten
Fair trade
Fijne Service
Snelle levering

Klant worden?
Klik hier!

Informatie

VERZENDKOSTEN
Minimale afname: € 50,-
Verzendkosten Nederland:
Pakket 0-23kg: € 6,50
Portovrij: > € 250,-
Verzendkosten buitenland:
Afhankelijk van het gewicht worden de vrachtkosten bepaald. Het bedrag van de vrachtkosten wordt vermeld op de proforma factuur.

BESTELLEN
Wanneer u uw bestelling op onze site heeft geplaatst, ontvangt u per email een automatische bevestiging van de bestelling. Wij verzoeken iedere klant vooruit te betalen.

BETALING
Vervolgens sturen wij u per email de proforma factuur met het verzoek het factuurbedrag over te maken naar:
6152042 t.n.v. Namaste, Leersum.
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL49INGB0006152042