Groothandel met het mooiste aanbod in natuurlijke geuren en verzorging. Sinds 1974.

weblogo

Sai Baba White Sage backflow cones 24st (6)

Satya Sai Baba White Sage backflow kegels (24st.)

0 % korting
Login om de prijs te zien.

Omschrijving

Wat zijn backflow cones?

Backflow wierook kegeltjes verschillen van de ‘gewone’ kegeltjes door de opening in het midden. Door deze opening in het kegeltje, stroomt de rook die vrijkomt, omlaag in plaats van omhoog. Zo bereik je het bijzondere effect van de wierook waterval. Dat de rook naar beneden stroomt, komt door de koelere lucht in de opening van het kegeltje. Koelere lucht stroomt namelijk altijd omlaag!

Net als de andere wierook kegeltjes van Satya Sai Baba, zijn de backflow kegeltjes volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Backflow wierook kegeltjes branden

Backflow kegeltjes brand je op dezelfde wijze als andere wierook kegeltjes. Het enige verschil is dat je ze plaatst bovenaan de wierook waterval, in plaats van in een schaaltje. Steek het kegeltje aan en blaas de vlam uit zoals je gewend bent. Daarna zie je hoe jouw waterval tot leven komt.
Wierook cones voor een waterval hebben een relatief korte brandtijd (ca 15 minuten). Er komt relatief meer rook en geur vanaf.

Inloggen klanten

Waarom Namaste?

Meer dan 45 jaar ervaring
Natuurlijke producten
Fair trade
Fijne Service
Snelle levering

Klant worden?
Klik hier!

Informatie

VERZENDKOSTEN
Minimale afname: € 50,-
Verzendkosten Nederland:
Pakket 0-23kg: € 6,00
Portovrij: > € 250,-
Verzendkosten buitenland:
Afhankelijk van het gewicht worden de vrachtkosten bepaald. Het bedrag van de vrachtkosten wordt vermeld op de proforma factuur.

BESTELLEN
Wanneer u uw bestelling op onze site heeft geplaatst, ontvangt u per email een automatische bevestiging van de bestelling. Wij verzoeken iedere klant vooruit te betalen.

BETALING
Vervolgens sturen wij u per email de proforma factuur met het verzoek het factuurbedrag over te maken naar:
6152042 t.n.v. Namaste, Leersum.
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL49INGB0006152042