Groothandel met het mooiste aanbod in natuurlijke geuren en verzorging. Sinds 1974.

weblogo

BambooFon blauw

De BambooFon is gemaakt van natuurlijke materialen. Bamboe, waarin het geluid op natuurlijke wijze versterkt wordt. Met ongebleekte katoenen opbergzak. Afmetingen 390 x 80mm.

0 % korting
Login om de prijs te zien.

Omschrijving

De BambooFon is ideaal om u muziek af te spelen bij u yoga of meditatie. De buitengewone geluidskwaliteit van bamboe die afkomstig is uit zijn natuurlijke functie als klankbord. Bamboe is een kruidachtige plant, familie van de grassen en groeit snel in de vruchtbare subtropische binnenlanden van Java. De BambooFon is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Geen extra onderdelen zoals kabels of batterijen zijn nodig om het audiosignaal te versterken van uw mobiele telefoon. U kunt genieten van uw muziek binnen of buiten zonder u zorgen te maken over extra energieverbruik en dus de levensduur van uw accu. Bamboofon is gemaakt om verschillende modellen van alle bekende merken smartphones te kunnen gebruiken. Het is zo ontworpen om het opladen mogelijk te maken terwijl uw smartphone nog steeds rusten in de BambooFon staat. De BambooFon is klein in omvang en licht van gewicht de ideale aanvulling om u muziek af te spelen . Op het strand zonder je te bekommeren om het zand, of gewoon ontspannen in uw tuin, terwijl u geniet van uw afspeellijst. Als je eenmaal gewend bent aan de Bamboofon, zal dit innovatieve product een constante bron van plezier zijn.

Inloggen klanten

Waarom Namaste?

Meer dan 45 jaar ervaring
Natuurlijke producten
Fair trade
Fijne Service
Snelle levering

Klant worden?
Klik hier!

Informatie

VERZENDKOSTEN
Minimale afname: € 50,-
Verzendkosten Nederland:
Pakket 0-23kg: € 6,00
Portovrij: > € 250,-
Verzendkosten buitenland:
Afhankelijk van het gewicht worden de vrachtkosten bepaald. Het bedrag van de vrachtkosten wordt vermeld op de proforma factuur.

BESTELLEN
Wanneer u uw bestelling op onze site heeft geplaatst, ontvangt u per email een automatische bevestiging van de bestelling. Wij verzoeken iedere klant vooruit te betalen.

BETALING
Vervolgens sturen wij u per email de proforma factuur met het verzoek het factuurbedrag over te maken naar:
6152042 t.n.v. Namaste, Leersum.
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL49INGB0006152042